Barion Pixel

Szőlőterületek

Dűlők

Fél hektár
Kettő dűlőben

Szőlőtermesztés a környezet minimális terhelése mellett.

Célunk, hogy a termőhely kiismerésével, a szüret időpontjának helyes megválasztásával, az évjárat és a fajta adottságait figyelembe véve összhangot teremtsünk.

Nálunk a borkészítés alapja  az egészséges szőlő. Borainkat gyengéd préselés, hűtés, és ülepítés után kis tételekben (2-10 hl) alacsony hőmérsékleten erjesztjük a primer aromák megőrzése érdekében, majd az egyes tételek házasításával törekszünk arra, hogy minden évjáratban komplex, magas minőségű borokat tudjunk előállítani.

Dereszla-dűlő

Régió

Bodrogkeresztúr

Termőterület

0,25 ha

Fajta

Hárslevelű

Talaj

Lösz

Lapis-dűlő

Régió

Bodrogkisfalud

Termőterület

0,25 ha

Fajta

Furmint

Talaj

Vulkanikus

Tokaj-hegyalja

A Tokaj-hegyaljai borvidék Magyarország egyik leghíresebb és legősibb borvidéke, mely a világörökség részét képezi.

Talaj

A terület különleges adottságai, mint a vulkanikus talaj, az ideális éghajlati viszonyok és a hagyományos borkészítési módszerek, évszázadok óta biztosítják a kivételes minőségű borok előállítását.