Szőlőterületek
Dűlők
Fél hektár
Kettő dűlőben
Szőlőtermesztés a környezet minimális terhelése mellett.
Célunk, hogy a termőhely kiismerésével, a szüret időpontjának helyes megválasztásával, az évjárat és a fajta adottságait figyelembe véve összhangot teremtsünk.
Nálunk a borkészítés alapja az egészséges szőlő. Borainkat gyengéd préselés, hűtés, és ülepítés után kis tételekben (2-10 hl) alacsony hőmérsékleten erjesztjük a primer aromák megőrzése érdekében, majd az egyes tételek házasításával törekszünk arra, hogy minden évjáratban komplex, magas minőségű borokat tudjunk előállítani.
Dereszla-dűlő
Régió
Bodrogkeresztúr
Termőterület
0,25 ha
Fajta
Hárslevelű
Talaj
Lösz
Lapis-dűlő
Régió
Bodrogkisfalud
Termőterület
0,25 ha
Fajta
Furmint
Talaj
Vulkanikus
Tokaj-hegyalja
Talaj
A terület különleges adottságai, mint a vulkanikus talaj, az ideális éghajlati viszonyok és a hagyományos borkészítési módszerek, évszázadok óta biztosítják a kivételes minőségű borok előállítását.